Barca: az elnök korábban nemet mondott Alphonso Daviesre

Vágólapra másolva!
2020.08.15. 17:54
null
Josep Maria Bartomeu már bánhatja, hogy lemondott Alphonso Daviesről (Fotó: AFP)
A Barcelona Bayern München elleni katasztrofális vereségének másnapján a spanyol sajtó továbbra is a katalánok irigylésre nem méltó helyzetével van elfoglalva. A játékosok szabadságra mentek, eközben egy újságíró a klubelnök korábbi meggondolatlan döntéséről is beszámolt.

A kínos vereség után a katalánok játékosai hazarepültek, az edzőközpontba buszoztak, és szabadságra mentek. Az As értesülései szerint a futballisták és a közvetlen stábtagok közül a B-csapathoz tartozó Monchu és a sokat kritizált másodedző, Eder Sarabia kivételével mindenki a hátsó kijáraton távozott, hogy elkerülje a szurkolókat és a médiát.

Ivan Rakitic és a télen igazolt Martin Braithwaite minden holmiját magával vitte az öltözőszekrényéből, a lap szerint egyértelműen azt jelezve, hogy nem térnek vissza a csapathoz a nyaralás után.

Ami a meggondolatlan döntést illeti: a korábban az ESPN-nél és a Fox Sportsnál, jelenleg az UDN-nél dolgozó Luis Omar Tapia értesülései szerint a Barcelona legendája, Hriszto Sztoicskov még hónapokkal a Bayern München érdeklődése előtt beajánlotta Josep Maria Bartomeu klubelnöknek az akkor még a Vancouver Whitecapsnél futballozó Alphonso Daviest.

Az elnök erre mindössze annyit mondott: „Kanadai – köszönöm, nem.”

Aztán 2019-ben elvitték a bajorok – a még mindig csak 19 éves játékos Barca elleni teljesítményét látva könnyen lehet, hogy Bartomeu már megbánta a döntését…

ALPHONSO DAVIES GÓLPASSZA JOSHUA KIMMICHNEK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik