Barca: Érdekes, Messi sosem hibás a vereségekért… – Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.10. 14:36
Ronaldo, az FC Barcelona korábbi brazil támadója szerint nagyon furcsa, hogy a szurkolók és a média mindig mindenkit hibáztat a vereségekért, csak épp Lionel Messit nem…

Mint ismert, az FC Barcelona labdarúgócsapata óriási meglepetésre 4–0-s vereséget szenvedett a Liverpooltól, így 4–3-as összesítéssel búcsúzott a Bajnokok Ligája elődöntőjében, amely után a szurkolók azonnal kedvenceik ellen fordultak. 4–0-s vereséget szenvedett a Liverpooltól, így 4–3-as összesítéssel búcsúzott a Bajnokok Ligája elődöntőjében, amely után a szurkolók azonnal kedvenceik ellen fordultak.

Igaz, volt egy kivétel: Messi egy kis szidással megúszta a reptéren. És ez Ronaldo szerint nem fair.

Ronaldo szerint furcsa, hogy Messiben mindig csak a jót látják Barcelonában (Fotó: AFP)
Ronaldo szerint furcsa, hogy Messiben mindig csak a jót látják Barcelonában (Fotó: AFP)

„A Barcelona nagyszerű csapat, és náluk játszik a világ legjobb játékosa, Lionel Messi. Az viszont érdekes, hogy a minap azt hallottam már megint, hogy Ernesto Valverde és Philippe Coutinho a hibás a BL-búcsú miatt. De Messi nem, Messi sosem hibás a vereségért. Viszont amikor nyer a Barcelona, akkor az Messi miatt van. Nem gondolom, hogy ez túl korrekt lenne az edzőkkel és játékosokkal szemben…” – idézi Ronaldót a Marca.

„A meccs? A Barcelonánál nem lepődhettek meg azon, mennyire akarta a győzelmet a Liverpool, ez inkább azon ment el, hogy nem volt semmi szerencséjük Angliában. A Camp Nouban nagyszerűen játszottak a katalánok, Messi is kimagaslóan teljesített. A visszavágó viszont… A Liverpool egyszerűen felfalta a Barcát!” – elemezte röviden a találkozót a brazil legenda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik