BL: addig hergelte a Barcával, a PSG-drukker nyakon szúrta

Vágólapra másolva!
2017.03.11. 08:55
Egészen döbbenetes hírrel állt elő az AFP hírügynökség gaboni tudósítója. A beszámolók szerint egy Paris Saint-Germain-drukkert addig idegesített a barátja azzal, hogy 6–1-es vereséget szenvedett kedvenc csapata a Barcelonától és így kiesett a Bajnokok Ligájából, míg elvesztette a fejét, és megölte.

Mint azt már mindenki tudja a világon, történelmi meccset játszott szerda este a Barcelona, a katalánok egy elképesztő találkozón 6–1-re legyőzték a Paris Saint-Germaint a BL-ben, így a 4–0-s vereség után 6–5-ös összesítéssel továbbjutottak a negyeddöntőbe! történelmi meccset játszott szerda este a Barcelona, a katalánok egy elképesztő találkozón 6–1-re legyőzték a Paris Saint-Germaint a BL-ben, így a 4–0-s vereség után 6–5-ös összesítéssel továbbjutottak a negyeddöntőbe!

A PSG-drukkereknek nem volt könnyű estéjük, így persze sokan gondolták viccesnek, hogy zaklassák a párizsiak szurkolóit a kiesés után, Gabonban ez azonban gyilkosságba torkollott.

Addig hergelte a Barca-győzelemmel, míg a PSG-drukker nyakon szúrta! (Fotó: psg.fr)
Addig hergelte a Barca-győzelemmel, míg a PSG-drukker nyakon szúrta! (Fotó: psg.fr)

A L’Union az AFP tudósítása szerint arról számolt be, hogy egy gaboni fiatalembert a találkozó után addig hergelte barátja a kieséssel, hogy tettlegességig fajult a dolog.

Az ittas PSG-drukker felkapott egy kést az asztalról a kocsmában, ahol a meccset nézték, majd nyakon szúrta a viccelődő férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség azonnal őrizetbe vette a szurkolót, aki azzal védekezett, hogy nem akarta megölni a barátját, de már nem bírta tovább elviselni a poénkodást kedvenc csapatával…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik