25 év után: tét a BL-főtábla; Dzsudzsák Balázs újra a Lokiban

Vágólapra másolva!
2020.09.22. 23:16
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

2005. április 9-én mutatkozott be a DVSC első csapatában Dzsudzsák Balázs. Azóta nagy utat járt be, 108 válogatottságot jegyez, ám kedden visszatért hajdani csapatához. A Nagyerdei Stadionban 2000 néző volt kíváncsi a szélső újbóli bemutatkozására. Lapunknak a 33 esztendős futballista elmondta, volt lengyel ajánlata is, ám úgy érzi, a legjobb megoldást választotta azzal, hogy a Lokiban folytatja. Az NB II-es együttesnél szabad mezszámok közül a 19-est választotta; hogy miért nem a 10-est vagy miért nem a 7-est, amelyet a válogatottban is visel, kiderül interjúnkból.
2005. április 9-én mutatkozott be a DVSC első csapatában Dzsudzsák Balázs.
Azóta nagy utat járt be, 108 válogatottságot jegyez, ám kedden visszatért hajdani csapatához. A Nagyerdei Stadionban 2000 néző volt kíváncsi a szélső újbóli bemutatkozására. Lapunknak a 33 esztendős futballista elmondta, volt lengyel ajánlata is, ám úgy érzi, a legjobb megoldást választotta azzal, hogy a Lokiban folytatja. Az NB II-es együttesnél szabad mezszámok közül a 19-est választotta; hogy miért nem a 10-est vagy miért nem a 7-est, amelyet a válogatottban is visel, kiderül interjúnkból.

Az Európa-liga selejtezőjének 3. körében lép pályára a Mol Fehérvár, amely a francia Reims együttesével találkozik. A székesfehérváriaknak három évvel ezelőtt sikerült kiejteniük egy francia csapatot a sorozatból; akkor ugyancsak a harmadik körben találkoztak a Bordeaux-val. Fiola Attilának az itthoni mérkőzés volt az első meccs, amelyet végigjátszott azt követően, hogy az előző idény utolsó előtti fordulójában elszakadt egy szalag a térdében, és műteni kellett. A válogatott hátvéd reméli, a történelem ismétli önmagát, és a papírformát felborítva megint ők ünnepelhetnek a párharc végén.

Tünetmentesség esetén a negatív teszt után négy, tünetek esetén hat héttel adja ki a Sportkórház a sportorvosi engedélyeket. A tünetet produkáló sportolók teljes kardiológiai kivizsgálás után kaphatják vissza a versenyengedélyüket. Toman József a válogatott keretek ellátó szolgálatának igazgatója lapunknak elmondta, tisztában vannak azzal, hogy a szabályozásuk fogadtatása vegyes: vannak, akik nagyon szigorúnak tartják, mások viszont nagyon is indokoltnak. Ugyanakkor azt is pontosan tudják, hogy a rendszer kijátszható, mert nem futnak össze az adatok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik