Csupasport: gyors futónők mögött lassú férfiak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.04. 19:57
Címkék
A Csupasport.hu szerzője, aki maga is aktív ultrafutó, különleges szempontból írt a férfi-nő kapcsolatról. Ismert futók kedveseivel beszélgetve tökéletesen kitűnik, mitől is lehetnek ők olyan sikeresek.

Azt már a nagymamáinktól is tudjuk, hogy minden sikeres férfi mögött ott egy nő. De mi a helyzet, ha a képlet megfordul? Ha egy pár női tagja a sikeres, esetünkben mint futó, és a háttérből támogatja a párja? Miként élik meg a férfiak, hogy a gyengébbik nem képviselői erősebbek egy olyan fizikai terhelést jelentő sportban, mint a futás, akár az ultrafutás?

A cikkben szereplő futópárok: Lubics György és Lubics Szilvia, azaz Gyuri és Szilvi – Kisháziné Zombory Erika és férje, Gábor – Jakabházy Miklós és párja, Bogárdi Szilvia mint Miki és Sziszó.

A Csupasport.hu oldalon ezen kívül a jógától a nordic walkingon át egészen a dartsig megismerhetitek a kényelmes és költséghatékony mozgásformákat, a saját pályarekordját megdöntő Tiricz Irén pedig beszélt munkatársunknak a Piros 85 terepfutóversenyről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik