Csupasport: a legkeményebb Tankcsapda-maratoni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.08. 20:27
51, 42, 30 – ezek nem a heti lottószámok: az 51 esztendős rocksztár, Lukács László, a Tankcsapda frontembere vasárnap életében először lefutotta a maratonit, majd interjút adott a Csupasportnak.

Az énekes Lukács László futóteljesítménye előtt le a kalappal, már csak azért is, mert a maratoni lefutása után nem sokat pihenhet, hiszen május 3-án Budapesten, a Rákóczi-híd lábánál, a Barba Negra Track színpadán ünnepli zenekara harmincadik születésnapját. A bécsi futóverseny másnapján beszélgettünk vele.

„Több félmaratont teljesítettem már, évek óta rendszeresen futok, megvannak a bejáratott kenőcsök, krémek, amelyek segítenek ilyenkor, és megmasszíroztak a verseny után. Nem mondom, hogy nem éreztem a versenyt reggel, ahogy kikászálódtam az ágyból, van egy kis izomláz, de nem veszélyes” – mondta az 51 éves zenész a Csupasportnak.

A teljes interjút elolvashatjátok az oldalunkon, ahol megmutatjuk, hogyan lehet egy csokigyár dolgozójaként százhúsz kilót fogyni és megtaláljátok kollégánk személyes beszámolóját egy 22 kilométeres teljesítménytúráról a Gerecsében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik