Atlétika: SUP-ozás a szökőkútban? Kozák Luca bevállalta!

PIRCS ANIKÓ, PUSZTAI VIOLA, TUMBÁSZ HÉDI (fotó)PIRCS ANIKÓ, PUSZTAI VIOLA, TUMBÁSZ HÉDI (fotó)
Vágólapra másolva!
2020.09.17. 12:19
A szakadó eső rendesen áthúzta a számításainkat, hiszen Kozák Luca kérésére a debreceni vidámparkot jártuk volna körbe, de csak az Elvarázsolt kastélyt vehettük birtokba a Sportkrém forgatásán. A 24 éves gátfutó azonban nem esett kétségbe, hogy nem az történt, amit elterveztünk. Sőt!  

Azért az Elvarázsolt kastélyt is kimaxolta, hiszen a lovagi tornát és a mozgólépcsőt is kipróbálta, a kedvéért még a mókuskereket is elindították. Ezek ráadásul kellemes gyermekkori emlékeket hoztak elő. Ezekről beszélt videónkban, miközben azt is elárulta, milyen jutalomfalat jár a nagyobb eredmények után, mivel ünnepelte az augusztusi, székesfehérvári Gyulai Memorialon a 100 méter gáton elért 12.71 mp-es országos csúcsát.

Nem mentünk el szó nélkül a tetoválásai mellett sem, az egyik a nagypapája kézírását őrzi, és a kedvenc állatkáját is magára varratta.

Az is kiderült, nem riad vissza az extrém helyzetektől: a nap elején ő sem gondolta volna, hogy a fotózás kedvéért egy SUP-on kell majd egyensúlyoznia. Méghozzá egy szökőkútban! De hát mindent el kell kezdeni valahol.

Ha még többet szeretne megtudni Kozák Lucáról, keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik