Ajánló: ötvenkilós fogyás az Ironmanért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.13. 19:55
Bruce Tan a húszas évei elején jár, nemrég nagy örömére teljesített élete első Ironmanjét. Hogy mi ebben a különleges? 

A malajziai főiskolás csaknem ötven (!) kilót fogyott azért, hogy megcsinálja élete bravúrját! Nem mindennapi története a Csupasporton.

„Mindig is kövér voltam, amiért állandóan csúfoltak. Volt, hogy pingpongozás közben röhögtek ki a barátaim, de olyan is előfordult, hogy az iskolai menzán nem ült mellém senki. Az, hogy közutálat tárgya voltam, természetesen porig rombolta az önbecsülésemet. Muszáj volt tennem valamit a helyzet ellen. Vagy inkább magamért” – emlékszik vissza Bruce Tan, aki már az első hónapban nyolc kilót fogyott, amit további több mint negyven követett.A malajziai főiskolás csaknem ötven (!) kilót fogyott azért, hogy megcsinálja élete bravúrját! Nem mindennapi története a Csupasporton.

„Mindig is kövér voltam, amiért állandóan csúfoltak. Volt, hogy pingpongozás közben röhögtek ki a barátaim, de olyan is előfordult, hogy az iskolai menzán nem ült mellém senki. Az, hogy közutálat tárgya voltam, természetesen porig rombolta az önbecsülésemet. Muszáj volt tennem valamit a helyzet ellen. Vagy inkább magamért” – emlékszik vissza Bruce Tan, aki már az első hónapban nyolc kilót fogyott, amit további több mint negyven követett.

Elképesztő történetét a Csupasporton olvashatjátok, ahol egyik cikkünkben ajánlunk hat motivációs tippet is ahhoz, hogyan vegyétek rá magunkat a téli edzésekre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik