Ajánló: Amerikából jöttem, Lubics Szilvi ötdolláros története

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.08. 16:08
Címkék
A világ egyik legsikeresebb ultrafutója, Lubics Szilvia extrém kihívásra készül: szeptember 30-tól hét napon át a chilei Atacama sivatag poklában fut majd – a felkészüléséről naplót ír a csupasport.hu olvasóinak.

Los Angeles, San Francisco, Lone Pine, Page, Las Vegas. A városnevekből könnyen kitalálható: Amerikából jöttem!Los Angeles, San Francisco, Lone Pine, Page, Las Vegas. A városnevekből könnyen kitalálható: Amerikából jöttem!

S hogy mi történt Las Vegasban? Semmi különös: én ugyanis nem futottam a pénzem után. Hatalmas szerencsémre a szerencsejátékok cseppet sem vonzanak. Bár tényleg érdekes volt a játéktermek csillogó világa.

Én nem kockáztatok, nincs rulettezés, igazából a szerencsejátékokban sosem voltam mázlista. Na jó, a srácok azért játszottak egy kicsit Vegasban, hiszen kihagyhatatlan program, és nagyon büszke vagyok rájuk, mert ötdolláros nyereségnél kis segítséggel megálltak. A komoly, bosszantó veszteség helyett az ötdolcsis plusszal a zsebükben sokkal jobban élvezték a városok, az amerikai tájak minden szépségét, jó volt kikapcsolódni.

Lubics Szilva naplója a 9. résszel folytatódik a csupasport.hu oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik