Asztalitenisz-vb: olimpiai és világbajnokokkal üthettek

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2019.04.25. 15:33
null
Két olimpiai bajnok, Kiss Gergely és Martinek János mellett Kreisz Tibor és Balogh Gábor is szurkolókkal asztaliteniszezett (Fotó: Dömötör Csaba)
A Hungexpo területén lévő szurkolói zóna a vb minden napján extra programokkal, meglepetésekkel szolgál: kora délután újabb sztársportolókkal találkozhattak a szurkolók.

Ezúttal sem csalódtak, akik a világbajnokság szurkolói zónájában jártak: csütörtökön, a délelőtti és a délutáni program közötti szünetben ismét sztárvendégekkel várták az érdeklődőket.

A sportág múltját, egy újabb legendás asztaliteniszező, az 1979-ben Phenjanban világbajnoki címet szerző Jónyer István, Klampár Tibor, Gergely Gábor mögött tartalékként ugyancsak vb-aranyérmes Kreisz Tibor képviselte, de ütőt ragadott Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, valamint két egykori öttusázó, a kétszeres olimpiai bajnok Martinek János, valamint az olimpiai ezüstérmes Balogh Gábor.

A névsor láttán nem meglepő, hogy ismét sokan tolongtak az asztaloknál, hogy a játék mellett közös fotókat készítsenek a vendégekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik