Asztalitenisz-vb: nagyágyú jutott az Ecseki, Madarász kettősnek

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2019.04.21. 17:39
Nem volt szerencséje az Ecseki Nándor, Madarász Dóra vegyes párosnak, amely a férfi és a női világranglista-vezetőből összeállított kínai párossal kezd a budapesti asztalitenisz-világbajnokság főtábláján.

Máris elkészült a vegyes páros főtáblájának sorsolása, amely finoman fogalmazva sem kedvezett az Ecseki Nándor, Madarász Dóra kettősnek, amely kifogta a selejtezőből érkező legnagyobb halat, a kínai Fan Csen-tung, Ting Ning párost. Már önmagában érdekes, hogy a férfi és a női világranglistát vezető két játékos kooperációja selejtezőre kényszerült, de hát ilyenek a szabályok: ha nincs közös vegyes páros eredményük, nekik is alulról kell kezdeniük.

Persze a selejtezőt simán vették, s vélhetően hasonló lendülettel vágnak neki a főtáblának is, fájó, hogy éppen egy magyar duó ellen állnak asztalhoz hétfő 18 órától a legjobb 32 közé jutásért.

Az ugyancsak a főtábláról rajtoló Szudi Ádám, Pergel Szandra kettősnek dán, a selejtezőből feljutó Majoros Bence, Bálint Bernadett egységnek pedig szerb ellenfele lesz az első fordulóban.

ASZTALITENISZ-VB, BUDAPEST
VEGYES PÁROS, A LEGJOBB 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT

Ecseki Nándor, Madarász Dóra–Fan Csen-tung, Ting Ning (kínai)
Szudi Ádám, Pergel Szandra–Tobias Rasmussen, Stefanie Christensen (dán)
Majoros Bence, Bálint Bernadett–Alekszandr Karakasevics, Izabela Lupuleszku (szerb)
A mérkőzéseket a hétfő 18 órakor kezdődő fordulóban játsszák.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik