WHU: a koronavírus miatt nem tér vissza a csatár – sajtóhír

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2020.01.31. 07:34
null
Marko Arnautovic (balra) állítólag nem érzi jól magát Kínában (Fotó: AFP)
Angol lapértesülések szerint hiába egyezett meg egymással a West Ham United és a Sanghaj SIPG, Marko Arnautovic mégsem tér vissza a Premier League-be, mivel a Kínában terjedő koronavírus miatt törölték azokat a járatokat, amelyekkel még az átigazolási időszak lezárulta előtt Angliába utazhatna az orvosi vizsgálatokra és aláírni.

 

A Mirror és a Daily Mail is arról ír, alig fél évvel távozása után visszatérne a Premier League-be Marko Arnautovic. A 30 éves támadó állítólag nem találta meg a számításait Kínában…

Az osztrák játékosnak David Moyes, a West Ham United menedzsere is kifejezetten örülne, aki a téli átigazolási időszak hajrájában épp befejezőcsatárt keres a keret megerősítésére.

De itt jön a bökkenő, ugyanis a koronavírus miatt jelenleg nem indulnak gépek Kínából Európába, így Arnautovic sem tud átesni az ilyenkor kötelező vizsgálatokon, enélkül pedig kútba eshet az üzlet.

A Sanghaj SIPG sajtóhírek szerint 23 millió fontot fizetett augusztusban a labdarúgóért, aki 2022 nyaráig kötelezte el magát Ázsiában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik