WBA: a korábbi MU-játékos és három társa taxit lopott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.16. 21:03
null
Jonny Evans, Jake Livermore, Boaz Myhill és Gareth Barry állítólag ellopott egy taxit (Fotó: BBC/Getty Images)
Az angol élvonal utolsó helyén álló West Bromwich Albion a héten Barcelonában edzőtáborozott, a Premier League csapat négy játékosa pedig egy meglehetősen bizarr eset miatt került a címlapokra: Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore és Boaz Myhill állítólag ellopott egy taxit.

 

A BBC beszámolója szerint a négy játékos, a korábban az angol válogatottban egyaránt szereplő Gareth Barry és Jake Livermore, a kapus Boaz Myhill, illetve a WBA és az északír válogatott csapatkapitánya, a Manchester Unitedet kilenc éven át erősítő Jonny Evans egy taxival egy gyorsétterembe ment, majd miután ott elvégezték a dolgukat, üresen találták a taxit, így annak a tulajdonosa nélkül tértek vissza a hotelbe.

A West Bromwich elismerte, hogy a katalán rendőrség nyomoz az ügyben, letartóztatás azonban nem történt. A klubhonlapon este egy hivatalos közlemény is megjelent a négy játékos aláírásával: ebben elnézést kérnek a csapattársaiktól, a menedzsertől és a szurkolóktól is, amiért rossz színben tüntették fel az együttest, és amiért megsértették az éjszakai kijárási tilalmat.

Alan Pardew, a csapat menedzsere elfogadhatatlannak nevezte a történteket, valamint úgy fogalmazott, úgy érzi, kicsit cserbenhagyták a játékosai.

West Bromwich Albion on Twitter

Players apologise to team-mates, the Head Coach, the Club and supporters. #WBA https://t.co/fg4XperPAP


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik