Watford: argentin támadót igazoltak Olaszországból

Vágólapra másolva!
2020.01.14. 18:21
null
Pussetto négy és fél évre írt alá a Watfordhoz (Fotó: watfordfc.com)
A Premier League-ben szereplő Watford hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az Udinese argentin támadóját, Ignacio Pussettót.

 

Pussetto négy és fél éves megállapodást kötött az angol együttessel. Az átigazolási díjat nem hozta nyilvánosságra a Watford, ám sajtóhírek szerint 8 millió eurót fizethetett ki érte az angol bajnokságban a kiesés elől menekülő, jelenleg a 17. helyen álló csapat.

„Láttam a legutóbbi meccsünket a Bournemouth ellen, ami óriási győzelem volt a csapat számára. Nagyon remélem, hogy képesek leszünk folytatni ezt a jó sorozatot és megkapaszkodni a tabella középmezőnyében. A legfontosabb célom, hogy mihamarabb beverekedjem magamat a kezdőbe és segíteni tudjam a csapatot” – fogalmazott a támadó a Watford weboldalának.

A 24 éves futballista az Atlético de Rafaelánál nevelkedett, majd a Huracán érintésével jutott el Európába: az Udinese 2018 júliusában szintén 8 millió eurót adott ki érte.

Pussetto a Serie A-ban 44 bajnokin ötször volt eredményes 18 hónap alatt.

A Watfordnál december elején váltottak edzőt. A Nigel Pearson érkezésekor még sereghajtó együttes a legutóbbi öt fordulóban négy győzelmet aratott egy döntetlen mellett. Az említett időszakban csak egyetlen csapat, a listavezető Liverpool gyűjtött nála is több pontot (5 győzelem). A Watford a 18. fordulóig kilenc pontot szerzett, most már 22 áll a neve mellett. Ezzel épp a hátunk mögött hagyott hétvégén mozdult el a kiesőzónából.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik