Videó: Messi a Liverpoolban? Jürgen Klopp reagált

Vágólapra másolva!
2020.08.28. 18:37
null
Jürgen Klopp szerint nincs rá esély, hogy Lionel Messi a Liverpoolban folytassa (Fotó: AFP)
Mint arról sajtóhírekre hivatkozva beszámoltunk, Lionel Messi benyújtotta távozási kérelmét az FC Barcelona vezetőségének. Ezt követően természetesen azonnal beindultak a találgatások, hogy melyik lehet az argentin klasszis következő csapata – ezúttal egy sajtótájékoztatón Jürgen Kloppot, a Liverpool menedzserét kérdezték meg arról, hogy lát-e rá esélyt, hogy a hatszoros aranylabdás támadó a csapatához szerződjön.

 

„Ki ne szeretné a saját csapatában tudni Messit? Erre azonban nincs esélyünk. A számok nem nekünk kedveznek, szóval nincs esélyünk” – idézi a Sky Sports Jürgen Kloppot, aki viccesen azt is hozzátette, hogy a hatszoros aranylabdást sztárt amúgy jó játékosnak tartja…

„Természetesen erősítés lenne a Manchester Citynek, nekünk pedig még nehezebb feladat lenne legyőzni őket. A Premier League-nek is jó lenne, de nem tudom, hogy a bajnokságnak szüksége van-e még egy ilyen plusz lökésre. Érdekes lenne itt látni, mivel a spanyolon kívül még nem játszott másik bajnokságban. A labdarúgás pedig más errefelé… Szeretném őt itt látni, de nem hiszem, hogy fogom is” – fejtette ki bővebben a véleményét a Liverpool menedzsere.

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik