Videó: kulacsára írta a Norwich kapusa, hogy ki, hova lövi a 11-est – bejött!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.05. 09:32
null
Krul ismét hős volt a tizenegyeseknél (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, a Tottenham 1–1-es döntetlen, majd tizenegyesek után kiesett a Norwich City ellen az FA-kupában. A Norwich hőse Tim Krul volt, aki két tizenegyest is kivédett a szétlövésben. A holland kapus elképesztő módszerrel készült fel a tizenegyesekre.

Tim Krul a vizes kulacsára írta, hogy melyik játékos hova lövi a tizenegyest, ezzel felkészülve egy esetleges szétlövésre. A holland kapus két 11-est is kivédett, ezzel hozzásegítve csapatát a továbbjutáshoz.

Dean Coombes on Twitter

Just spotted the reason Tim Krul was taking his time drinking water before every penalty...His bottle has the penalty takers names and direction they probably will go! Preparation is key. #TOTNOR

SportsObama.com on Twitter

Tim Krul knew Tottenham stars' penalties due to clever bottle trick Dier - R (he went left and Krul followed him but it was too much for the goalkeeper) Lamela - L (missed as his shot hit the upright) Lo Celso - L (he went left and found the net) Troy Parrott - R https://t.co/SVEG6rGvc3


Nem ez az első eset, amikor Krul remekel egy 11-es párbajban: a 2014-es világbajnokság negyeddöntőjében Costa Rica ellen Louis van Gaal a hosszabbítás utolsó percében cserélte be kapust, hogy ő védje a büntetőket. Mint ismert, bejött a szövetségi kapitány húzása, Krul parádézott, és továbbjutott a holland csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik