Tottenham: Raúl is a csapattal edzett csütörtökön – képek

Vágólapra másolva!
2018.05.03. 20:44
Raúl a Tottenham Hotspurnél tett látogatást csütörtökön. A Real Madrid korábbi labdarúgója jelenleg edzőképző tanfolyamon vesz részt, ez alkalomból csatlakozott a londoni csapathoz is.

Tottenham Hotspur on Twitter

We welcomed legendary Spanish striker @RaulGonzalez to Hotspur Way today, who took in training as part of his professional coaching badges.


Korábban írtuk, hogy a Real Madriddal hat bajnoki címet és három BL-serleget nyerő Raúl áprilisban a szövetség gyorstalpalóján elkezdte az edzősködéshez szükséges képesítés megszerzését, így nyáron munkába állhat a királyiak Juvenil B együttesénél.

A Realnál jelentős változások várhatóak, Santiago Solari ugyanis elhagyja a klubot, így megüresedik a második csapat, azaz a Castilla tréneri széke. Abba az U19-es csapatot az ifjúsági BL negyeddöntőjéig juttató Guti ülhet be.

Az U19-es Juvenil A irányítását Álvaro Benito veszi át, és az ő helyére kerül Raúl, aki játékosként 23 edző irányítása alatt dolgozott, Madridban többek között Fabio Capello, Vicente del Bosque és Jupp Heynckes, a Schalkénál Felix Magath és Huub Stevens volt a mestere.

Raúl 2015 októberében a New York Cosmostól vonult vissza, ez lesz az első munkája edzőként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik