Tottenham: nem Mourinho volt a fő jelölt Pochettino helyére

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.11.20. 14:51
null
Brendan Rodgers volt a Tottenham fő jelöltje Mauricio Pochettino helyére (Fotó: AFP)
Brit sajtóinformációk szerint Brendan Rodgers volt a Tottenham fő jelöltje Mauricio Pochettino helyettesítésére, nem José Mourinho.

Mint ismert, kedd este a Tottenham Hotspur bejelentette Mauricio Pochettino távozását, majd szerda reggelre már a helyettes is megvolt José Mourinho személyében.

A hírek szerint Daniel Levy, a Tottenham klubelnöke már bő egy hónapja, a Bayern Münchentől elszenvedett 72-es, illetve az azt követő, Brightontól elszenvedett 30-s vereség után elkezdte keresni az argentin szakember lehetséges utódját.

A fő jelölt a Leicester Cityvel remeklő Brendan Rodgers volt, ám a „rókák” semmi áron nem akartak megszabadulni a menedzserüktől. A lehetséges utódok nevei közt volt még Gulácsi Péter és Willi Orbán trénere, Julian Nagelsmann is, ám az RB Leipziget nyáron átvevő némettől sem váltak volna meg könnyedén a lipcseiek.

A Tottenham végül a legjárhatóbb utat választotta, és a 2018 decembere óta szabadúszó José Mourinhót szerződtette. A portugál szakembert szerda reggel nevezték ki a londoni klub élére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik