Tottenham: Mourinho elismerte, hiba volt edzést tartani

Vágólapra másolva!
2020.04.08. 16:07
null
Mourinho is belátta, nem volt jó ötlet a közös edzés (Fotó: AFP)
José Mourinho elismerte hibáját, miután kiderült, hogy a járványhelyzet közepette egy angliai parkban tartott edzést Tanguy Ndombelének.

 

Mint ismert, a Tottenham menedzsere a Hadley Common nevű parkban irányította a 23 éves francia középpályás felkészülését. Habár a Sky Sports szerint Mourinhóék végig betartották a koronavírus-járvány miatt előírt kétméteres távolságot, az egyéb előírások megszegése miatt sokan „megtalálták” a portugál szakembert.

„Elfogadom, hogy a cselekedeteim nem voltak összhangban a kormány által előírt protokollal, továbbra is csak azokkal szabad találkoznunk, akikkel egy háztartásban élünk. Létfontosságú, hogy mindannyian megtegyük a magunk részét, és kövessük a tanácsokat, hogy ezzel is támogassuk a hősöket, és életeket mentsünk” – olvashatjuk Mourinho CNN-hez eljuttatott közleményében.

Mindeközben két másik Spurs-játékos, Davinson Sánchez és Ryan Sessegnon is együtt kocogott ugyanebben a parkban, illetve Serge Aurier is megosztott egy videót, melyen az látható, hogy valakivel együtt fut.

A Tottenham egyik szóvivője elárulta, emlékeztették a játékosokat arra, hogy tartsák tiszteletben az előírásokat.

ESPN UK on Twitter

Jose Mourinho has apologised for taking a training session during lockdown.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik