Tottenham: már nem kell sokat várni az új aréna megnyitására

Vágólapra másolva!
2019.03.08. 21:41
null
Hamarosan birtokba veheti az új stadionját a Spurs (Fotó: tottenhamhotspur.com)
Jó hírekkel szolgált rajongóinak a Premier League-ben szereplő Tottenham: hamarosan lejátsszák a hatóságok által előírt két tesztmérkőzést, és ha nem találnak hibát, jöhet a hivatalos átadás.


Március 24-én és március 30-án játsszák a két tesztmeccset: az első alkalommal U18-as Premier League-találkozót nézhet meg nagyjából 30 ezer néző, míg hat nappal később a Spurs legendái csapnak össze egymással egy gálamérkőzés keretein belül, nagyjából 45 ezer szurkoló előtt. Ha ezeken minden rendben, folytatódik a procedúra, és birtokba veheti az együttes a teljes kapacitáson 62 ezer fő befogadására alkalmas arénát.

Az biztos, hogy Premier League-ben előbb rendeznek összecsapást az új stadionban, mint a Bajnokok Ligájában. A Tottenham Hotspur Stadium első hivatalos mérkőzésének részletei a Brighton FA-kupa-negyeddöntőjének eredményétől függnek.

Ha a dél-angliai csapat nyer március 17-én a Milwall ellen, akkor április 3-án a Crystal Palace, április 23-án vagy 24-én pedig a Brighton lesz a Spurs ellenfele. Ha kikap, akkor a Bajnokok Ligájától függően április 6-án vagy 7-én a Brighton, és 23-án vagy 24-én a Palace lesz az ellenfél. Tehát vagy április 3-án, vagy április 6-án/7-én játssza első meccsét az új létesítményben a Spurs felnőttgárdája.

Az UEFA terepszemléjének eredményeképp a BL-negyeddöntő hazai felvonását már az új arénában vívhatja a Tottenham.

Sky Sports News on Twitter

Tottenham's Champions League home quarter final will also be played at the new stadium after a UEFA team made a site inspection today.




Mint ismert, a klub még 2018 augusztusában jelentette be, hogy csúszás várható az eredetileg tervezett átadási időponthoz képest.

Aki már elfelejtette, milyen is lesz az új aréna, IDE KATTINTVA felfrissítheti az emlékeit.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik