Tottenham: játékost kaphatnak a Realtól Eriksenért cserébe – sajtóhír

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.10.17. 22:12
Hosszú hónapok, ha nem évek óta téma, hogy Christian Eriksen a Real Madrid játékosa lehet. A dán labdarúgó szerződése az idény végén lejár, s mivel még nem állapodtak meg vele a hosszabbításról, a Tottenhamet egyre jobban szorítja az idő. Ezt használhatja ki a Real, amely friss sajtóhírek szerint Isco játékjogával venné rá a Spurst a megállapodásra.

Isco már az előző idényben sem volt alapember Madridban, a jelenlegi kiírásban csupán három mérkőzésen jutott szóhoz – igaz, izomsérülés is hátráltatta. Isco már az előző idényben sem volt alapember Madridban, a jelenlegi kiírásban csupán három mérkőzésen jutott szóhoz – igaz, izomsérülés is hátráltatta.

A játékoscserével mindkét fél jól járhat: posztban, s korban is hasonló futballistákról beszélünk, Isco pedig szintén egyre közelebb jár szerződése végéhez.

Az üzletbe még beleszólhat a Juventus és a Bayern München is, e két klubbal mind a két játékost szóba hozták korábban. De Iscónál a Manchester City és a Milan érdeklődése is él – teszi hozzá a Football Espana.

Isco értékét 60, Eriksenét jelenleg 100 millió euróra taksálja a német Transfermarkt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik