Tottenham: Fájó, hogy máshol már játszanak – Mourinho

Vágólapra másolva!
2020.05.27. 21:35
null
Mourinho bosszús (Fotó: AFP)
José Mourinho, a Tottenham Hotspur vezetőedzője számára fájó látni, hogy míg a Premier League áll a koronavírus-járvány miatt, addig más labdarúgó-bajnokságok már zajlanak.

„Nehéz azt látni, hogy más országokban már futballoznak, addig mi még nem tehetjük” – fogalmazott a portugál tréner.

A járvány miatt a világ legtöbb országában szüneteltek a futballbajnokságok, ám egyre több helyen újraindulnak vagy megkezdődnek a küzdelmek. A március 13-a óta szünetelő angol élvonal klubjai szerdán határoztak arról, hogy a csapatok megkezdhetik a hagyományos edzéseket, amelyeken a testi érintkezések is engedélyezettek. Az idény a jelenlegi tervek szerint június 12-én indulna újra.

„Mindig azt szerettem volna, hogy a játékosok szomorkodás helyett inkább szeressék a karácsonyi időszakot, amikor a játékukkal örömet szerezhetnek a nézőknek egy olyan periódusban, amikor sehol máshol nem rendeznek mérkőzéseket – mondta José Mourinho. – Pillanatnyilag épp ellentétes a helyzet. Játszani akarunk, de természetesen tiszteletben tarjuk a hatóságok döntését, bízunk abban, amit a ligával együtt mondanak, és követjük az iránymutatásukat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik