Tottenham: a jövő generációjának két tagja hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.17. 14:39
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő, a nemrég véget ért idényben bronzérmes Tottenham Hotspur két fiatal tehetségével hosszabbított szerződést.

Harry Winks 2023-ig, Cameron Carter-Vickers 2021-ig hosszabbított a londoni klubbal. 2021-ig hosszabbított a londoni klubbal.

A 22 éves Winks a Spurs első csapatában már 61 tétmérkőzést játszott, ebben a szezonban 16 Premier Leauge-találkozó mellett 5 Bajnokok Ligája-meccsen is pályára lépett, a szezon második felének nagy részét sérülés miatt volt kénytelen kihagyni. A középpályásként számításba vett játékos a Litvánia elleni világbajnoki selejtező idegenbeli mérkőzésén debütált a felnőttválogatottban és végig is játszotta a összecsapást. A vb-keretbe nem került be.

Az Angliában született, de amerikai állampolgár Carter-Vickers még nem játszott a Premier League-ben, a Tottenham felnőtt csapatában FA-kupa-, valamint Ligakupa-mérkőzésen szerepelt egyaránt két alkalommal. A védő ebben az idényben a Sheffield Unitednál, majd az Ipswich Townnál szerepelt kölcsönben. A 20 éves játékos az amerikai felnőttválogatottban is bemutatkozhatott már, két felkészülési mérkőzésen lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik