Tottenham: 60 millió eurós ajánlatot küldtek Sevillába – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.28. 20:50
null
Giovani Lo Celso remek idényt futott a Betisnél (Fotó: AFP)
Brit sajtóértesülések szerint a Bajnokok Ligája-döntős Tottenham Hotspur 60 millió eurós (53 millió fontos) ajánlatot tett Giovani Lo Celsóért, a Real Betis argentin válogatott középpályásáért.

 

A 23 éves labdarúgó tavaly nyáron került a Paris Saint-Germaintől kölcsönbe a Betishez, melynél nagyon elégedettek voltak a teljesítményével, ezért áprilisban mintegy 25 millió euróért végleg megvásárolták, és négyéves szerződést kötöttek vele.

Mindezek ellenére Lo Celso a nyári átigazolási időszakban távozhat Sevillából, de ha így is történik, klubja szeretné elérni, hogy vételára minél közelebb legyen a szerződésében foglalt 100 millió eurós kivásárlási záradékhoz.

A Tottenham első ajánlata a hírek szerint 60 millió euróról szólt. A transzfer valószínűsége akkor nőne meg igazán, ha Christian Eriksen távozna a Spurstől.

A londoni klub 2018 januárja óta nem igazolt új játékost, eddigi utolsó érkezőjéért, Lucas Mouráért másfél évvel ezelőtt 23 millió fontot fizetett a PSG-nek. A klubrekordot Davinson Sánchez tartja, akit a Tottenham 2017 augusztusában 42 millió fontért vásárolt meg az Ajaxtól.

Amennyiben Lo Celso átigazolása valóra válik, a 12-szeres argentin válogatott középpályás a Tottenham történetének legdrágább vétele lenne.

Lo Celso a mögöttünk hagyott idényben 45 tétmérkőzésen 16 gólt szerzett és hat gólpasszt adott a Betisben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik