Tottenham: 517 nap után új igazolás, de egyből kölcsönbe került a játékos

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2019.07.02. 11:28
null
Jack Clarke felhívta magára a Tottenham figyelmét (Fotó: AFP)
A Bajnokok Ligája-döntős Tottenham megvásárolta Jack Clarke-ot az angol másodosztályú Leeds Unitedtől, ám a 18 éves labdarúgó a következő idényt kölcsönben a Championshipben szereplő klubnál tölti.

 

A 2000-ben született angol támadó az előző idényben mutatkozott be a felnőttek között. Marcelo Bielsa csapatában 25 tétmérkőzésen jutott szóhoz, összesen két gólt szerzett és két gólpasszt adott.

A Tottenham a hivatalos honlapján jelezte, megvásárolta Clarke játékjogát, ám az ifjú tehetség kölcsönben a Leedsnél marad. Azt nem tudni, a londoni klub mennyit fizetett a Leedsnek Clarke-ért, aki 2023-ig írt alá új egyesületéhez. A brit sajtó szerint kilencmillió font lehet az átigazolási díj.

A Spurs ezt megelőzően legutóbb 2018. január 31-én, azaz 517 napja igazolt új labdarúgót. Akkor a PSG-től Lucas Moura érkezett 30 millió euróért.

Tottenham Hotspur on Twitter

We are delighted to announce the signing of Jack Clarke from Leeds United. He has agreed a contract with the Club until 2023 and will return to the Championship side on loan for the 2019/20 season. Get the latest on our Spurs Official app #WelcomeJack #COYS



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik