Topligák: Zidane megszólalt, ez izzította az MU-pletykát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.10. 10:17
null
Zinédine Zidane egy nyári jótékonysági mérkőzésen (Fotó: AFP)
A jelenleg csapat nélküli Zinédine Zidane biztos abban, hogy hamarosan újra edzőként dolgozik majd – nagyjából ennyit mondott a Real Madridtól a tavaszi BL-diadal után távozó francia edző vasárnap, de ezzel is nagy visszhangot keltett Angliában.

 

„Biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszatérek az edzősködéshez, mert szeretem csinálni, és mert a labdarúgás az életem” – idézi a Marca Zinédine Zidane-t, aki legkisebb fia, a 13 éves Elyaz futballmérkőzését nézte, amikor megszólította a spanyol TVE.

A Marca hozzáteszi: ez az első alkalom, hogy Zidane a közeljövőbeli visszatérésére utal. A spanyol sportlap nem találgat, mindössze annyit olvas ki a francia világklasszis szavaiból, hogy akár már ebben az idényben leül valamelyik kispadra.

Az angol sajtó ennél merészebb, és Zidane szavait a vele kapcsolatos Manchester United-pletyka megerősítéseként értelmezi. A Mirror vasárnap már azt is tudni vélte, hogy a José Mourinho helyére csábított francia tréner a Toni Kroos, Thiago Alcántara, James Rodríguez, Edinson Cavani nevét tartalmazó kívánságlistával jön az Old Traffordra.

Az MU nem kezdte túl jól az angol bajnokságot, négy mérkőzésből kettőt elveszített, újra cikkezni kezdtek José Mourinho menedzser közelgő leváltásáról – sőt Paul Pogba állítólag arról beszélt, szívesen játszana Zidane keze alatt.

A manchesteri klubvezetők a szóbeszéd hatására a közelmúltban egyértelművé tették: továbbra is bíznak Mourinhóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik