Spurs: óriási balhé, Dele Alli a koronavírussal poénkodott

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.10. 10:49
A legfrissebb hírek szerint már több mint 900 halálos áldozata van Kínában a koronavírusnak, és már 24 országban jelent meg a betegség. Ha valamivel, hát ezzel nem jó viccelni. Nem így gondolta azonban Dele Alli, a Tottenham angol válogatott futballistája.

A Spurs sztárja a SnapChatre töltött fel egy videót, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

Az angol játékos a felvételen először arcmaszkban látható, majd kamerát vált, és ráközelít egy ismeretlen, kínai férfira a reptéren.

A felirat alatta: „Korona miiii, kérlek, hanggal nézd a videót!”

Ezután pedig egy kézfertőtlenítőre közelít a kamera, amelynél a felirat a következő: „Ennek a vírusnak gyorsabbnak kell lennie ennél, ha el akar kapni!”



Az azóta természetesen törölt videóból óriási balhé lett, egyesek a rasszistának bélyegzett videó miatt Alli eltiltását követelik, mások egyenesen arra kérik a Spurs vezetőségét, bontsák fel az angol játékos szerződését.

„Szeretnék elnézést kérni a tegnapi videóm miatt. Nem volt vicces, erre azonnal rájöttem, és le is töröltem a felvételt. Csalódtam magamban, és szégyent hoztam a csapatomra. Tudom, hogy ez nem olyan, amivel viccelni lehet. Imádkozom mindenkiért Kínában!” – kért elnézést hivatalos közleményben Alli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik