Skócia: bemutatták a kabalát, az internet kibukott – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.22. 19:44
Valószínűleg senki sem gondolta, hogy a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premiership) szereplő Partick Thistle kabalájának bemutatása ekkora felfordulást okoz. A Glasgow-ban futballozó csapat egyik pillanatról a másikra hatalmas, nem kívánt hírnévre tett szert…

Egy egyszerű bemutatónak indult az egész, a marketingesek hosszas tanácskozás után kitalálták, hogyan is nézzen ki a sárga-piros együttes új kabalája, elnevezték, majd a médiának is megmutatták Kingsleyt. Ilyen reakcióra viszont nem számítottak.


A kabala egyszerre próbálja mintázni a klub színeit, valamint a szponzor logóját, a végeredmény pedig egyszerre ijesztő, kellemetlen, mégis csodálatos.

A sárga „napszörny” egy pillanat alatt megtámadta az internetet, és sugaraival a világ minden táján a szívbajt hozza a gyermekekre. Mondanunk sem kell, jöttek a mémek is.

Egyesek szerint egy elátkozott pókra, mások szerint Lisa Simpson drogos változatára hasonlít, tökéletes megfejtés azonban nincs. Olyan ő, mint egy bárányfelhő, mindenki azt lát benne, amit akar…





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik