Rooneyra három hét kihagyás is várhat

Vágólapra másolva!
2010.09.28. 19:47
null
Sir Alex nem véletlenül morcos: Rooney nem a következő hetekben lendül majd formába... (Fotó: Action Images)
A Manchester Unitedet erősítő Wayne Rooney a legfrissebb hírek szerint 2-3 hétig nem léphet pályára. A csatár a Bolton elleni hétvégi bajnokin szenvedett bokasérülést.

 

A szezon elején leginkább a magánéleti botrányaival a címlapokra kerülő Rooneyt a 61. percben cserélték le a Bolton elleni, 2–2-es döntetlent hozó mérkőzésen, és azt már hétfőn bejelentette klubja, hogy a játékos nem utazik el a Valencia elleni BL-találkozóra.

A két-három hetes kihagyás azt jelenti, hogy a 24 éves csatár nem léphet pályára a Sunderland elleni bajnokin és az Anglia–Montenegró Eb-selejtezőn sem október 12-én.

Sérülése az angol válogatottat irányító Fabio Capello számára azért is rossz hír, mert sérülés miatt nem számíthat Frank Lampardra, Theo Walcottra, Jermain Defoe-ra és Bobby Zamorára sem.

Rooney a szezonban eddig csak egyszer volt eredményes klubjában – tizenegyesből talált be a West Ham United ellen –, gyengébb teljesítményével kapcsolatban pedig több szakember is elmondta véleményét.

Sir Alex Ferguson a médiát okolta, Kevin Keegan szerint azonban a támadó csak saját magának köszönheti a körülötte kialakult helyzetet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik