Rooney vagy semmi! - adta ki a jelszót Mourinho

Vágólapra másolva!
2013.07.17. 19:04
null
Mourinhónak Rooney kell, és mindent meg is tesz a játékos megszerzéséért (Fotó: Reuters)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere sajtótájékoztatóján megerősítette: mindenképpen meg akarja szerezni Wayne Rooneyt, a Manchester United angol válogatott támadóját.

„Meg akarjuk szerezni Rooneyt, a döntés most a Manchester United kezében van. Vagy Rooney, vagy semmi” – mondta Mourinho a Chelsea thaiföldi túráján adott sajtótájékoztatón.

„Azt hiszem, teljesen tiszta a helyzet, nincs már több titok. A hivatalos ajánlatunkban nem szerepelt a játékoscsere, csak egy bizonyos összeg. Megtettük az ajánlatunkat, ennél többet nem szeretnék mondani” – tette hozzá. Mourinho elmondta, Rooneyn kívül más játékosra nem tett vételi ajánlatot a Chelsea, és nem is szándékozik a nyári átigazolási időszakban más futballistára „ráhajtani”.

„A Chelsea megerősíti, hogy írásos ajánlatot tett Wayne Rooney megvásárlására a Manchester Unitednek. A részletek bizalmasak, de azt a Sydneyben tapasztalt sajtóhisztéria miatt szükségesnek tartjuk kijelenteni, az ajánlat nem foglalta magába, hogy bármely játékos kölcsönbe vagy végleg a Chelsea-től a Manchester Unitedhoz kerül” – szólt a londoni klub korábbi hivatalos közleménye. Ezzel a klub – összhangban Mourinho szavaival – cáfolta, hogy Juan Mata vagy David Luiz benne lenne a Rooneyért felajánlott ellenértékben.

Rooneynak van oka az elégedetlenségre, hisz a Manchester United jelezte neki: nincs napirenden szerződésének meghosszabbítása, és a támadó nem lesz első számú csatár a csapatban – Robin van Persie elsőbbséget élvez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik