Real Madrid: Bale nem akart visszamenni volt klubjába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.15. 13:16
null
Bale helyzete bizonytalan (Fotó: AFP)
Gareth Bale még kölcsönbe sem volt hajlandó visszamenni volt klubjához, az angol Tottenhamhez a Real Madridtól, viszont közel sem biztos, hogy a következő szezonban is a királyiak mezét fogja viselni – számolt be az As spanyol sportlap.

Gareth Bale már lassan hat éve a Real Madrid játékosa, a walesi megannyi sérülést szenvedett el az esztendők során, a régi-új vezetőedzővel, Zinédine Zidane-nal való kapcsolata sem igazán felhőtlen.

A 29 éves támadó az angol FourFourTwo-nak számolt be arról, hogy meglehetősen frusztrált volt, amikor a francia nem kezdőként számított rá a Bajnokok Ligája 2018-as döntőjében (amelyben csereként beállva duplázott), de a kellemetlen hírek mostanában csak sokasodtak a játékos körül: ismert, hogylelépett az el Clásicóról, továbbá maga az elnök, Florentino Pérez sincs megelégedve vele.

Az újbóli kinevezésekor, Zidane tisztává tette, hogy a nyáron nagy változásokat tervez a klub háza táján, és számítani lehet számos érkezőre és néhány távozóra is. Ez már el is kezdődött, mivel a Real csütörtökön bejelentette a Porto védőjének, Eder Militaónak a szerződtetését.

A további átigazolások miatt elképzelhető, hogy Bale-től is elköszönnek, de ez nem lenne egyszerű művelet a királyiaknak. Az egyik, talán legnagyobb probléma a walesi évi 12 millió eurós fizetése, amelyet sehol nem kapna meg. A másik a már említett életkor és a sérülékenység – ezek miatt nem sokan szerződtetnék a Transfermarkt szerint 70 millió euróra taksált játékost.

A futballista volt együttese azonban már próbálkozott a BL-címvédőnél. A Tottenham elnökének, Daniel Levynak az ajánlata egyéves kölcsönszerződés lett volna, közben pedig a fizetésének nagy részét továbbra is a spanyol csapat állta volna. Végül a londoniak próbálkozása kudarcba fulladt, mivel a támadó a karrierje szempontjából visszalépésnek tekintette volna a korábbi klubját – írja az As.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik