PSG: Di María elárulta, miért csak egy szezont maradt Manchesterben

Vágólapra másolva!
2019.01.17. 11:56
null
Di María számára nem alakult jól a manchesteri időszak (Fotó: AFP)
„Hazudnék, ha azt mondanám, karrierem legjobb éve volt a manchesteri szezon” – nyilatkozta a jelenleg a PSG-ben futballozó Ángel Di María, aki a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében korábbi csapata ellen bizonyíthat majd.

„Csupán egyetlen évig játszottam a Manchester Unitedban és nem a legjobb időtöltés volt az az egy év sem" – kezdte a 30 éves szélső, aki a 2014 nyarán kinevezett Louis van Gaal első igazolásai közé tartozott az MU-nál. Később viszont épp a holland menedzser miatt döntött a távozás mellett.

„Voltak nehézségek az edző és köztem" – mondta diplomatikusan Di María, aki megjegyezte az interjúban, ha más vezeti akkor a Unitedot, könnyen lehet, az ő karrierje sem ér véget olyan hamar a csapatnál.

„Mindenesetre örülök, hogy utána Párizsba kerültem, ahol ismét megmutathattam, ki is vagyok" – tette hozzá a középpályás.

„Még van néhány meccsünk addig, míg szembe kerülünk a Manchesterrel. Biztos, hogy különleges párharc lesz. Az új edzőjükkel új útra is léptek, és még nem vesztettek mérkőzést. Mi nem kezdtük jól az idényt a Bajnokok Ligájában, de szerencsére tudtuk kezelni a helyzetet, és megnyertük a csoportot. Csak annyi a dolgunk, hogy továbbra is önmagunkra koncentráljunk. Ha így lesz, a dolgok is jól fognak alakulni" – zárta gondolatmenetét Ángel Di María.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik