„Priskinnel, Borinivel, Beattie-vel és Moore-ral erősek vagyunk"

Vágólapra másolva!
2011.03.31. 19:01
null
Priskint erősítésnek tartják Swansea-ben – a feljutásért folytatott harcban bizonyíthat (Fotó: Action Images)
Priskin Tamás a válogatott mérkőzések után új klubcsapathoz csatlakozik: a magyar csatár csütörtökön először edz az őt az Ipswich Townból kölcsönkérő Swansea keretével.

A Priskinnel korábban a Watfordban igen jó munkakapcsolatot kialakító menedzser, Brendan Rodgers nagy erősítésnek tartja a támadót, és úgy véli, a keret az utolsó pillanatban hozott kölcsönjátékosokkal elég erős lett az élvonalbeli szereplés kiharcolásához.

„Elégedett vagyok most már a kerettel, és ha egy kis szerencsénk van, valamint az eddigi hozzáállással folytatjuk, varázslatos időszak elé nézhetünk” – nyilatkozta Rodgers az egyik regionális portálnak.

„Biztosítanunk kellett, hogy megfelelően felkészüljünk a szezon hajrájára, fel kellett töltenünk a keretet minőségi játékosokkal, akik a javunkra dönthetik el a feljutásért folytatott harcot. Tamást azért hoztuk, hogy megfelelően tudjuk forgatni a csatárokat és azonnal bevethető játékosunk legyen, ha valaki megsérül. Amikor vele dolgoztam, rendszeresen gólokat lőtt, és olyan típusú játékos, aki a javunkra billenthet egy-egy mérkőzést” – indokolta Priskin szerződtetését.

„Okos, jó felépítésű játékos, aki gólokat akar lőni és sokféleképpen meg tudja oldani az előtte adódó szituációkat. Imádja a futballt és nagyon lelkes, hiszek abban, hogy nagy segítségünkre lehet. Priskinnel, Fabio Borinival, Craig Beattie-vel és Luke Moore-ral csatárposzton kifejezetten erősek vagyunk.”

A Swansea a Championship harmadik – még nem közvetlen feljutást érő, de osztályozós – helyén áll a 38. forduló után, tíz ponttal a listavezető Queens Park Rangers és eggyel a második Norwich City mögött.

Paul Jewell, az Ipswich menedzsere kedden elismerte, a nyáron hajlandó lenne eladni Priskin Tamást – a válogatott támadó így alighanem azért is küzd, hogy felhívja magára egy másik klub figyelmét a bajnoki hajrában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik