PL: újabb két angol klub érdeklődik a brazil iránt

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.04.26. 21:27
Újabb két angol klub jelentkezett be a brazil Philippe Coutinhóért, az FC Barcelona futballistájáért, aki kölcsönben a Bayern Münchennél szerepel.

A spanyol Mundo Deportivo és több szigetországi sportportál vasárnapi jelentése szerint a támadó középpályást immár a Newcastle United és az Everton is szeretné a soraiban tudni.

A 27 éves labdarúgó iránt– akinek jobb bokáját két napja műtötték meg, és felépülése több hétig eltarthat – a Premier League együttesei közül korábban a londoni Chelsea és Tottenham Hotspur mellett a Manchester United és a Leicester City mutatott erőteljes érdeklődést.

A Bundesligában címvédő német csapat irányítói állítólag 120 millió euróért vehetnék meg végleg a brazil játékmester játékjogát a katalán klubtól, ennyi pénzt azonban aligha tudnak áldozni érte a koronavírus-járvány miatt náluk is nehezebbé vált gazdasági helyzetben.

A spanyol címvédő Barcelona nem mondott le róla teljesen, ám hírek szerint Coutinho megtartásánál a katalán elitklubnál előbbre valónak tartják a brazilért kapható jelentős összeget. A futballista korábban arról beszélt, hogy a leginkább angol ajánlatot részesítene előnyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik