Premier League: Shearer három igazolást javasol az MU-nak

K. R.K. R.
Vágólapra másolva!
2020.04.20. 13:18
null
Alan Shearer szerint Jadon Sancho remek igazolás lenne a Manchester Unitednek (Fotó: AFP)
Jadon Sancho? Harry Kane? Jack Grealish? A Blackburn Rovers és a Newcastle United korábbi támadója, Alan Shearer úgy véli, velük 2013 után ismét bajnoki címet ünnepelhetne a Manchester United, amelynek edzője, Ole Gunnar Solskjaer eddig jó szemmel választotta ki az érkezőket.

 

Az angol futball legendás csatára, Alan Shearer szerint a Manchester Unitednek három labdarúgó, Jadon Sancho, Harry Kane és Jack Grealish átigazolására lenne szüksége ahhoz, hogy a 2012–2013-as idény után ismét bajnoki címet ünnepelhessen.

A 49 éves kiválóság a The Sun portálnak azt írta, a koronavírus-járvány okozta gazdasági hatások miatt várhatóan több klub is kénytelen lesz eladni legjobbjait, az MU-nak viszont aligha lesznek anyagi problémái, így az előnyét kihasználva megvásárolhatja a piacra kerülő játékosokat.

Shearer szerint a Borussia Dortmund támadója, a Tottenham Hotspur csatára és az Aston Villa középpályása is olyan karakter, aki segítheti a manchesterieket a céljaik elérésében. Azt viszont hozzátette, hogy – különösen Sancho és Kane esetében – jelentős bizonytalanságot okoz a Bajnokok Ligája-indulásért vívott harc: az MU kilenc fordulóval a Premier League vége előtt három ponttal áll a 4. helyezett Chelsea mögött, de a járvány miatt kérdéses a folytatás.

A szakértőként is tevékenykedő Shearer egyébként dicsérte Solskjaer igazolásait, kiemelve Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Daniel James, valamint Bruno Fernandes szerződtetését. A norvég menedzser eközben a fiatalokról sem mondott le, hiszen Brandon Williams és Mason Greenwood is sok lehetőséget kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik