Premier League: a Vidivel is találkozhat az új City-igazolás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.10. 07:54
Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint már csak a hivatalos bejelentés van hátra, azaz gyakorlatilag eldőlt, hogy a Manchester City a skót Celticnek adja kölcsön a napokban szerződtetett fiatal ausztrál labdarúgót, Daniel Arzanit.

A City már a szerződtetéskor jelezte, hogy tapasztalatszerzés végett kölcsönadja az Iránban született 19 éves szélsőt, akit Brendan Rodgers, a Celtic menedzsere – mint nyilatkozatából kiderült – tárt karokkal vár.

„Reménykedünk az érkezésében. Az utolsó világbajnoki meccse óta nem nagyon csinált semmit, némi lemaradásban van tehát a többiekhez képest, szóval kis időre lesz szükség, hogy mérkőzésen is bevethessük” – idézi a BBC a megegyezés megkötésében szinte biztos Rodgerst.

Mint beszámoltunk róla, az idei világbajnokság legfiatalabb játékosa a Manchester City partnercsapatától, a Melbourne Citytől érkezett Pep Guardiola bajnokcsapatához.

A Celtic a Bajnokok Ligájában is érdekelt: a skót bajnok a selejtező harmadik körében a görög AEK Athénnal játszik (hazai pályán 1–1-re végzett ellene), és ha továbbjut, a Mol Vidi FC–Malmö párharc győztese ellen lép pályára.

Arzani eddigi öt válogatott meccsén egy gólt szerzett – júniusban a mieink ellen, a 2–1-es ausztrál győzelmet hozó budapesti mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik