Pool: hiába Coutinho távozási kérelme, a legenda nem engedné el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.12. 12:58
Jamie Carragher, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool klubikonja megszólalt Philippe Coutinho esetleges távozásával kapcsolatban.

Jamie Carragher néhány nappal ezelőtt úgy vélekedett, szerinte nem is kérdés, hogy Philippe Coutinho marad a Liverpoolnál, s mint elmondta, nagyon meglepték a pénteken történtek – mint ismert, a Pool hivatalos közleményben jelezte, nem adja el a sztárját, amire a brazil támadó „válaszként” távozási kérelmet nyújtott be a klubnál.Jamie Carragher néhány nappal ezelőtt úgy vélekedett, szerinte nem is kérdés, hogy Philippe Coutinho marad a Liverpoolnál, s mint elmondta, nagyon meglepték a pénteken történtek – mint ismert, a Pool hivatalos közleményben jelezte, nem adja el a sztárját, amire a brazil támadó „válaszként” távozási kérelmet nyújtott be a klubnál.

„Hogy őszinte legyek, nem gondoltam volna, hogy Coutinho meghúzza ezt – mondta a Liverpool felnőttcsapatánál 17 éven át futballozó Carragher. – Úgy hittem, ő nem az a fajta játékos, bár magam sem tudom, ez pontosan mit jelent, mert sok szituációban viselkedünk másként, ez mindenkire igaz. Én meglepődtem. Nem tudom, hogy ez a reakció a klub közleménye miatt van-e. Hasonló a helyzet, mint Luís Suáreznél volt, aki Coutinhóhoz hasonlóan szintén közölte a Pool vezetőségével, hogy távozna, ám maradt, igaz, akkor mindenki tisztában volt vele és sejtette, hogy ez egy szezonra szól, utána elmegy.”

„Mielőtt Coutinho jelezte volna a távozási kérelmét, úgy gondoltam, hogy a klub megtartja, majd egy év múlva eladja. Ha ez a kérés májusban jön a játékostól, akkor valaki biztosan ajánlott volna százmillió font körül összeget, amiből a Liverpool rendezni tudta volna a sorait, de jelenleg a klubnak már nem lenne ideje pótolni a brazilt. Hogy őszinte legyek, semmiféle módját nem látom annak, hogy a Pool most elengedje Coutinhót. Amondó vagyok, ha a vezetőség így tesz, az óriási felháborodást vált ki, és én is fel leszek háborodva!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik