PL: újszülött kisfia miatt megtagadta az edzést a támadó

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.05.19. 08:08
null
Troy Deeney nem kér az edzésekből (Fotó: AFP)
Megtagadta az edzések folytatását Troy Deeney, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford támadója.

 

Mint ismert,a Premier League is megkapta a zöld jelzést a felkészülés folytatáshoz,ami után a liga rendkívüli megbeszélést tartott, amelyen a klubok megszavazták, hogy május 19-től kis csoportokban el lehessen kezdeni újra az edzéseket.

A Watford 31 esztendős támadója, Troy Deeney azonban megtagadta a visszatérést, aTalk the Talk YouTube-adásában pedig meg is indokolta, miért nem szeretné vállalni a folytatást.

„A héten újrakezdődnek az edzések, én viszont azt mondtam, nem megyek– árulta el a balhés támadó a műsorban.– Elég, ha csak egyvalaki megfertőződiik. Nem szeretném hazavinni a vírust, a kisfiam öt hónapos és légzési nehézségei vannak. Nem akarom őt veszélyeknek kitenni.”

„Elveszítettem már az édesapám, a nagymamám, a nagypapám, többé-kevésbé mindenkit, akit szerettem. Ezek után számomra vannak fontosabb dolgok is, mint hogy némileg több pénz legyen a zsebemben. A konferencián fel is tettem néhány egyszerű kérdést. A statisztikák szerint a feketék és az ázsiaiak körében például négyszer nagyobb az esély rá, hogy elkapják a vírust, illetve nagyobb a valószínűsége, hogy hosszú és elhúzódó lesz a betegség. Lesznek-e további vizsgálatok és szűrések? Azt mondtam a megbeszélésen, hogy ha nem tudom a pontos információkat, akkor nem fogok kockáztatni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik