PL: újabb sérült a Tottenhamnél, hetekre kidőlt a kulcsember

Vágólapra másolva!
2019.01.22. 18:47
Nincs könnyű helyzetben a Tottenham labdarúgócsapatának menedzsere, Mauricio Pochettino, akinek újabb játékosa dőlt ki: Dele Allira hosszú hetekig nem számíthat a szakember.

Az angol válogatott középpályás a Fulham ellen 2–1-re megnyert londoni derbin szenvedett combhajlítóizom-sérülést. A Spurs első gólját szerző Alli néhány perccel a mérkőzés vége előtt egy párharcot követően kapott a lábához, ezután le is kellett cserélni. Fulham ellen 2–1-re megnyert londoni derbin szenvedett combhajlítóizom-sérülést. A Spurs első gólját szerző Alli néhány perccel a mérkőzés vége előtt egy párharcot követően kapott a lábához, ezután le is kellett cserélni.

A Tottenham közleménye szerint a játékos a következő időszakban az orvosi stáb felügyelete alatt végzi a rehabilitációját, az edzéseket március elején kezdheti el.

Alli mellett a két hónapra kidőlő Harry Kane-re és az Ázsia-kupán szereplő Szon Hung Minre sem számíthat Pochettino, de mellettük Lucas Moura, Victor Wanyama és Moussa Sissoko is sérüléssel bajlódik.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik