PL: Steven Gerrard segítheti ki a Chelsea mellőzött támadóját

Vágólapra másolva!
2019.12.26. 09:04
null
Giroud Skóciába kerülhet (Fotó: AFP)
Télen távozna a Chelsea-től Olivier Giroud. A világbajnok francia csatár az őszi idényben csupán hét tétmérkőzésen jutott szóhoz, és egyiket sem játszotta végig a Frank Lampard irányította londoni együttesben, így aligha meglepő, ha elvágyódik. Az már annál inkább, hogy honnan érkezhet érte ajánlat: Steven Gerrardtól és a Glasgow Rangerstől.

 

A Daily Record L'Équipe-ben is szemlézett beszámolója szerint Glasgow-ban nem szívesen fizetnének a franciáért – legalábbis nem sokat –, akit ugyan tavasszal még szerződés köt a Chelsea-hez, de nyáron lejár a kontraktusa. Skóciában azzal számolnak, ha sikerülne megegyezni Giroud-val a közös folytatásról, akkor a Chelsea akár minimális összegért cserébe is hajlandó lenne lemondani a világbajnok franciáról tavasszal.

A 33 éves támadó 2012 óta futballozik a Premier League-ben, 2018-ig az Arsenal játékosa volt, itt 180 bajnokin 73 gólt szerzett, majd 2018 januárjában a Chelsea-hez szerződött, ahol már kevésbé ment jól számára a góllövés 45 bajnokin csupán öt találatnál jár, igaz az Európa-liga 2018–2019-es kiírásában, amelyet végül megnyert a Chelsea, szintén öt gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik