PL: Solskjaer újabb győzelmet aratott, pedig csapata nem játszott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.08. 14:45
null
A Premier League ezzel a rajzzal köszöntötte (Fotó: twitter.com)
A Manchester United élére ideiglenes jelleggel tavaly decemberben kinevezett Ole Gunnar Solskjaert választották január hónap legjobb menedzserének a Premier League-ben.

A klub korábbi játékosát, a 45 éves norvég szakembert tavaly decemberben nevezték ki a Manchester United élére, és azóta nem szenvedett vereséget a csapat: Solskjaer mérlege a United élén az eddigi tíz mérkőzésén 9 győzelem és egy döntetlen.

Solskjaer ezzel 2012 októbere után hozta el a hónap menedzsere díjat ismét a Unitednek, ami egyben azt is jelenti, hogy ő a második MU-menedzser, akit elismertek ezzel a díjjal – rajta kívül csak Sir Alex Ferguson mondhatja el ezt magáról a Manchester United szakvezetői közül, igaz őt – rekordot jelentő – 27 alkalommal választották meg a hónap legjobbjának.

„A csapat érdemli meg igazán az elismerést, a fiúk nyerték meg a meccseket, nem én. Nagyszerű teljesítmény volt ez a srácoktól. Nem az a fajta vagyok, aki visszanéz a múltbeli teljesítményére, vállon veregeti magát és azt mondja, hogy »ez szép munka volt!«, bár lehet, hogy többször kellene tennem” – idézte a Sky Sports Solskjaert.

 




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik