A sejtelmes Pochettino (Fotó:AFP)

 

A Tottenham menedzsere, Mauricio Pochettino keddi sajtótájékoztatón osztotta meg gondolait a Manchester Uniteddel kapcsolatos találgatásokról. 

„Ahogyan a futballban mindig is volt, semmi sem garantált, ha menedzser vagy. Mi fog történni a nyáron? Mi fog történni holnap? Senki sem tudja. A legfontosabb az, hogy élvezd a kalandot – mondta Pochettino, akinek szavaira a brit sajtó úgy reagált, hogy az argentin nem cáfolta érdeklődését az MU kispadja iránt. – Még négy és fél év van hátra a szerződésemből. Megértem, hogy most sok pletyka kering, de én tényleg boldog vagyok itt és a legjobbamat próbálom nyújtani a klubért.”

„Nem tudom, milyen döntéseket hoznak más együttesek. Ez nem rám tartozik, és nem fogom erre az időmet pocsékolni. A saját klubom érdekeit tartom magam előtt, jelenleg a holnapi meccsre koncentrálok” – mondta a szakember, akit állítólag 34 millió fontért vásárolhat ki az idény végéig Ole Gunnar Solskjaert alkalmazó MU a szerződéséből.

A Tottenham szerdán a városi rivális Arsenal vendégeként lép pályára az angol Ligakupában.

A Times magazin információi szerint Pochettino a nyáron szívesen dolgozna a Manchester Unitednél, nyitott a klubváltásra, de sok a kérdőjel még az ügyben.