PL: Salán gúnyolódtak a lelátón, kitilthatják a drukkereket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.10. 13:22
null
Repülőgépet imitálva gúnyolódott két Southampton-drukker (Fotó: <a href="https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6686355/Two-Southampton-fans-arrested-making-plane-gestures-following-death-Emiliano-Sala.html" target="_blank">Daily Mail</a>)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójának szombati játéknapján Cardiff City 2–1-re nyert a Southampton otthonában. A walesi együttesnek ez volt az első mérkőzése azóta, hogy hivatalossá vált, Emiliano Sala holttestét emelték ki a lezuhant és elsüllyedt repülőből, így ezúttal is megemlékeztek az elhunyt argentin labdarúgóról – két hazai szurkoló azonban gúnyolódni kezdett a lelátón, ezzel hergelve a vendégszektorban lévőket.

 

A videofelvételek tanúsága szerint két Southampton-szurkoló is repülőgépet utánozva gúnyolódott a Cardiff-drukkerek felé fordulva.

on Twitter

Keep an eye on the bloke in the middle, making plane expressions just two days after the Emiliano Sala confirmation, glad to say they both got ejected but had to shame them #CCFC #SOUCAR https://t.co/nF57gpFMDh



Az esettől a Southampton közleményben határolódott el. A BBC beszámolója szerint a klub azonosította a két szurkolót, majd az adataikat átadta a rendőrségnek. A klubvezetők terve, hogy a két drukkert kitiltsák a St. Mary's Stadionból.

Mint ismert, január 21-én a Nantes-ból rekordösszegért Cardiffba igazoló Salát a walesi fővárosba szállító repülőgép eltűnt a radarról a La Manche fölött. A hivatalos keresést négy nap múlva leállították, ám később közösségi finanszírozással és magánadományokból folytatták, így február 3-án megtalálták a lezuhant gépet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik