PL: Rooney szerint kapkodni fognak Gerrard és Lampard után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.16. 18:13
null
Wayne Rooney sokat vár korábbi válogatottbeli csapattársaitól (Fotó: AFP)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő D. C. United támadója, Wayne Rooney szerint csak idő kérdése, hogy Steven Gerrard és Frank Lampard menedzseri ajánlatot kapjon az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) együtteseitől.

 

A Manchester United korábbi csapatkapitánya a Daily Mail című brit napilap honlapjának nyilatkozva kijelentette: nagyon örül, hogy két egykori válogatottbeli csapattársa máris edzőként dolgozik: Gerrard a skót Rangers, míg Lampard az angol másodosztályú Derby County szakvezetője lett.

„Ez nagyon örömteli hír, itt az idő, hogy a fiatal angol menedzserek előlépjenek. Biztos vagyok benne, hogy két-három éven belül a Premier League-klubok versenyezni fognak Gerrardért és Lampardért” – fogalmazott a Manchester United és az angol válogatott legeredményesebb góllövője.

A 32 éves klasszis egy másik interjúban arról is beszélt, hogy miért távozott az Evertontól a nyáron.

„A menedzser elismerte, hogy a következő szezonban kevesebbet játszanék, de meg akart tartani. A tulajdonos viszont semmit sem mondott, három hónap kellett mire őszinte választ kaptam tőle. Marco Silva (az Everton menedzsere – a szerk.) hamarabb tudta meg, hogy eligazolok, minthogy én engedélyt kaptam volna a távozásra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik