PL: Pepe Reina visszatérhet Angliába – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.01.08. 16:35
null
Pepe Reina Birmingham felé veheti az irányt (Fotó: AFP)
Az AC Milan az idény végéig kölcsönadhatja rutinos kapusát, Pepe Reinát az Aston Villának – számolt be angol forrásokra hivatkozva a Football Espana. A 37 éves labdarúgó a térdsérülés miatt kidőlő Tom Heatont helyettesíthetné a birminghamieknél.

 

Amint arról beszámoltunk, az angol válogatott Heaton a Burnley elleni újévi mérkőzésen sérült meg, az orvosi vizsgálatok alapján pedig féléves rehabilitáció is várhat rá.

Mint lehetséges helyettese a szintén angol válogatott Jack Butlandet emlegették az elmúlt napokban az Aston Villa kívánságlistáján, ám több angol lap mellett a Football Espana is arról számolt be, a Liverpool korábbi klasszisa, a rendkívül rutinos Reina érkezése is benne lehet a pakliban.

A jelenleg a Milan második számú kapusának számító spanyol állítólag szívesen védene újra a Premier League-ben, s az olasz együttes sem gördít akadályt a távozása elé. A Villa az idény végéig, kölcsönbe szerezné meg a 37 éves játékost.

Reina a Barcelonánál nevelkedett, majd a Villarreal játékosa lett, 2005 nyarán innen szerződött Liverpoolba, ahol aztán 2013-as távozásáig 395 tétmérkőzésen őrizte a csapat kapuját. Azóta a Bayern Münchenben és a Napoliban is megfordult. 2018 nyara óta futballozik a Milannál, amelyben Gianluigi Donnarumma helyetteseként eddig 16 tétmérkőzésen jutott szóhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik