PL: olasz válogatott középpályást figyel az Arsenal és a Chelsea

Vágólapra másolva!
2018.04.30. 15:17
null
Cristante korábbi csapata ellen is bizonyított (Fotó: AFP)
A Sky Sports forrásai szerint az Arsenal és a Chelsea is szemet vetett az Atalanta középpályására, Bryan Cristantére.

 

A 23 esztendős futballista nagyszerű szezont fut a bergamóiaknál, 44 tétmérkőzésen 12 gólt szerzett, s négyszer a kiszolgáló szerepét vállalta magára. Cristantére több európai élcsapat is felfigyelt, a Sky úgy tudja, a játékos képviselői Premier League-ben szereplő klubokkal tárgyaltak két hete Londonban, és a hírek szerint a középpályás is szívesen futballozna Angliában. Elsősorban az Arsenal és a Chelsea érdeklődéséről lehet olvasni, de szóba kerültek olasz élcsapatok, valamint a német Borussia Dortmund is.

Cristante a Milannál nevelkedett, és 16 esztendősen bemutatkozott a felnőttek között a Bajnokok Ligájában, ám nem tudta megvetni a lábát a piros-feketéknél, 2014-ben a Benficához szerződött. A portugál együttesben csak hat bajnokin kapott lehetőséget, kölcsönadták a Palermónak, a Pescarának és az Atalantának, végül utóbbi az egyéves „próba” után 20 millió euróért végleg megvásárolta tavaly nyáron – mint utólag kiderült, ez jó húzásnak bizonyult.

Cristante azóta az olasz válogatottban is bemutatkozott, októberben a Macedónia elleni vb-selejtezőn kapott negyedórát, majd idén márciusban Argentína ellen is játszhatott szűk húsz percet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik