PL: Nem volt más választásunk, mint eladni Coutinhót – Klopp

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.01.12. 17:58
Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere szerint nem volt más választásuk, mint eladni a Barcelonának egyik legjobb labdarúgójukat, Philippe Coutinhót.

„Az utolsó pillanatig mindent megtettünk azért, hogy Phil nálunk maradjon, de végül nem volt más opciónk, mint elengedni” – fogalmazott a német szakember csapata pénteki sajtótájékoztatóján.„Az utolsó pillanatig mindent megtettünk azért, hogy Phil nálunk maradjon, de végül nem volt más opciónk, mint elengedni” – fogalmazott a német szakember csapata pénteki sajtótájékoztatóján.

Azt mondta, a 25 éves támadó középpályás álma volt, hogy a Barcelona játékosa legyen, és bár a végsőkig győzködték, harcoltak érte, azt nem akarta, hogy az idény második felében csalódottan maradjon a Liverpoolnál.

„Ha valakinek csalódottnak vagy mérgesnek kellene lennie az átigazolással kapcsolatban, az én vagyok, de kihoztuk az üzletből a maximumot” – utalt Klopp arra, hogy 120 millió eurós vételárával, ami a bónuszokkal 160 millióra nőhet, a futballtörténelem harmadik legdrágább játékosa lett a brazil.

„Nem tervezünk pánikszerűen új embert szerződtetni a helyére, mert fantasztikus játékosaink vannak a keretben. Nekik kell előrébb lépniük” – jelentette ki a menedzser.

A Liverpool huszonkét forduló után a Premier League negyedik helyén áll, vasárnap pedig a veretlenül listavezető Manchester Cityt fogadja az Anfield Roadon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik