PL: Mourinho volt Bayern-játékost igazolna a hajrában

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2020.01.30. 15:32
null
Höjbjerg (balra) hamarosan Harry Kane csapattársa lehet (Fotó: AFP)
A SkySports információi szerint José Mourinho még legalább egy játékost szeretne szerződtetni a téli átigazolási időszakban a Tottenhamhez, ő pedig nem más, mint a Southampton 24 esztendős csapatkapitánya, Pierre-Emile Höjbjerg.

 

A Bayern Münchenben nevelkedő, Bajnokok Ligája-győztes és négyszeres német bajnok futballista megszerzése nem ígérkezik könnyűnek az átigazolási hajrában. A Soton menedzsere, Ralph Hasenhüttl néhány nappal korábban jelentette ki, senkit sem szeretnének elengedni a januári időszakban. Korábban arról lehetett olvasni, hogy az Everton már tett is egy 35 millió fontos ajánlatot Höjbjerg játékjogáért, ám erre élből nemet mondtak a Southampton vezetői.

A 26-szoros dán válogatott futballista 2016-ban, 12.8 millió fontért cserébe csatlakozott jelenlegi klubjához. A Bayern Münchenben anno Toni Krooshoz hasonlították, posztja és stílusa miatt egyaránt.

A Sky információi arról nem szólnak, José Mourinho és a Tottenham milyen ajánlattal rukkolt elő, hogy megnyerje magának Höjbjerget és meggyőzze a Southamptont a klubváltásról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik