PL: Mourinho kiakadt - „A bíró a bedobásokat is elnézte!”

Vágólapra másolva!
2014.10.27. 10:02
null
Mourinho szerint a játékvezető rengeteget hibázott (Fotó: Reuters)
Az angol labdarúgó Premier League 9. fordulójának vasárnapi rangadóján 1–1-re végzett az Old Traffordon a Manchester United és a Chelsea. A lefújás után José Mourinho, a „kékek” menedzsere a játékvezetőre panaszkodott, a manchesteri Louis van Gaal pedig a megérdemelt egy pontról beszélt.

„Ugyanaz a nóta: rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de a befejezésekkel most is megszenvedtünk, a Chelsea pedig előnybe került. Onnantól még nehezebb volt a dolgunk, hiszen a londoniak remekül tudják futtatni az ellenfelet, ha gólt lőnek, hirtelen hatalmasnak érződik a pálya. Megérdemeltük a gólt és az egy pontot, ezt Mourinho is tudja. Tudom, minden meccs után ezt mondom, de komolyan gondolom: nyerhettünk volna. Falcao a találkozó előtt sérült meg, nem komoly a baj, Van Persie sárgát érő gólörömére pedig csak annyit tudok mondani: hülyeség volt" – értékelt Louis van Gaal a találkozó után.

José Mourinho is megszólt a Sky Sports kamerái előtt, a „Special One” szerint a játékvezető rengeteget hibázott.

„Jobb szeretném, ha nem kellene beszélnem a második sárgáról, amely után a piros is villant, ne menjünk bele... Elképesztő volt, amit a játékvezető művelt: a kiállítás, az elmaradt büntető, a rengeteg figyelmen kívül hagyott szabálytalanság, még a bedobásokat is elnézte! A csapatomra ennek ellenére nem lehet panasz, küzdöttek a fiúk, és könnyedén nyerhetünk volna több góllal is" – mondta a „kékek" portugál menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik