PL: „Lampard szinte naponta felhívja” – a Chelsea Nápolyból erősítene?

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.28. 20:11
null
Dries Mertens igen előkelő helyen áll a Chelsea kívánságlistáján (Fotó: AFP)
Frank Lampard, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere nagyon szeretné együttesében tudni Dries Mertenst, a Napoli támadóját – ez derült ki a nemzetközi átigazolásokban közvetítői szerepkörben dolgozó Vincenzo Morabito szavaiból.

 

A 32 éves, 90-szeres belga válogatott futballista szerződése a jelenlegi idény végén lejár Nápolyban, és egyre nagyobb annak az esélye, hogy nem hosszabbít, hanem másik csapatban folytatja a pályafutását. Elképzelhető, hogy a Premier League-ben, a Chelsea-ben, melynek menedzsere, Frank Lampard nem titkoltan csatárt keres a piacon.

„Mertens eredendően azt mondta, hogy a Napolinál akar maradni, de aztán az ügynöke több csapatnak is beajánlotta, ami azt jelenti, hogy valami megváltozott a játékos és a klubja között – idézi a Radio Kiss Kiss Napoli nevű rádiócsatornának nyilatkozó Morabitót a Football Italia. – Mindezt azért tudom, mert januárban dolgoztam Olivier Giroud ügyén, amikor el akarta hagyni a Chelsea-t. Igencsak jövedelmező szerződést kínáltak fel Mertensnek.”

„A Chelsea most elővigyázatosságból meghosszabbíthatja Giroud szerződését, de továbbra is élénken érdeklődik Mertens iránt, akit Lampard szinte mindennap felhív telefonon. El tudom képzelni, hogy Mertens a Chelsea-be igazol” – tette hozzá Morabito.

A belga labdarúgót – aki a jelenlegi idényben minden sorozatot figyelembe véve 29 tétmérkőzésen 12 gólt szerzett – korábban az AS Romával, az Interrel, a Manchester Uniteddel, az Arsenallal és a Liverpoollal boronálta össze a nemzetközi sportsajtó.

Morabito beszélt Edinson Cavani jövőjéről is. A Paris Saint-Germain uruguayi támadójának a nyáron szintén kifut a megállapodása, de lehet, hogy mégis marad Párizsban.

„Beszéltem emberekkel az érdekeltségi köréből, és nekem úgy tűnik, hogy még egy évre aláír majd a PSG-nél. Az alternatíva az Atlético Madrid lehet számára.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik